Entreprenør for private og erhverv

Kvalitetsarbejde udført til tiden

15 års erfaring og medlem af DM&E

​Støvbinding af vej med miljøvenlig limning

Stor faglig stolthed og fokus på kvalitet

Skal du bruge hjælp til støvbinding af grusveje? Hos Ryom Kloak & Anlæg har vi specialiseret os i at udlægge støvbinder, som mindsker mængden af støv fra grusvejen. Vi servicerer både private og erhverv i blandt andet Græsted, Helsingør, Hillerød og omegn.

Vi har en stor faglig stolthed, og du kan altid forvente, at vi udfører arbejdet i allerhøjeste kvalitet, og at vi udfører det korrekt i første omgang. Vi har kort sagt både kunde og kvalitet i centrum.

Dustex gør grusvejen slidstærk og øger bæreevnen

Vi anvender Dustex til støvbinding af grusveje. Det giver en effektiv og miljøvenlig limning af grus og støv. Samtidig gør det grusvejen mere slidstærk.

En jævn forsyning af Dustex over en årrække medfører en solid vej, hvor det øvre lag forbliver stabilt – også i dybden. Samtidig øger det vejens bæreevne og minimerer problemer med støv.

Dustex er baseret på naturens eget bindemiddel, som kaldes for lignin. Lignin udvindes fra grantræer, hvor det binder træfibrene i træet sammen. Dermed er det ikke skadeligt for vand- og landlevende organismer, ligesom det ikke skal klassificeres som farligt.

Hvad koster hjælp til støvbinding af grusvej?

Vores pris for hjælp til støvbinding af grusveje afhænger af flere forhold, herunder om der kun er tale om en enkelt udlægning, eller om vi skal udlægge støvbinder over en årrække.

Kontakt os for at få flere oplysninger om Dustex og om de mange fordele ved at få udlagt støvbinder. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Hos Ryom Kloak & Anlæg ApS kan du regne med en entreprenør, der altid har kvalitet i centrum. Vi har en stor faglig stolthed, og vi går aldrig fra en opgave, uden kunden er tilfreds. Vi løser opgaven til tiden, og du kan forvente opgaven udført rigtigt første gang.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: +45 5126 0954

Skriv til: info@ryomkloak.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

​Kontakt os

Ryom Kloak & Anlæg ApS

Smidstrupvej 69 3230 Græsted

Telefon: +45 5126 0954

E-mail: info@ryomkloak.dk

CVR-nummer: 34887705

Læs vores cookiepolitik

​Om os

Vi udfører entreprenøropgaver for både privat- og erhvervskunder, offentlige institutioner og virksomheder.

Vores store omfang af opgaver har givet os en værdifuld, god og bred erfaring, som vi tager med til hvert eneste projekt. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

danske kloakmestre

Vi er medlem af Danske Kloakmestre, som yder garanti på udført kloakarbejde. Vær på den sikre side og alliér dig med en autoriseret kloakmester.