RYOM KLOAK & ANLÆG APS
ENTREPRENØR & AUT. KLOAKMESTER

STØVBINDING AF VEJ MED MILJØVENLIG LIMNING


Stor faglig stolthed og fokus på kvalitet

Skal du bruge hjælp til støvbinding af grusveje? Hos Ryom Kloak & Anlæg har vi specialiseret os i at udlægge støvbinder, som mindsker mængden af støv fra grusvejen. Vi servicerer både private og erhverv i blandt andet Græsted, Helsingør, Hillerød og omegn.

Vi har en stor faglig stolthed, og du kan altid forvente, at vi udfører arbejdet i allerhøjeste kvalitet, og at vi udfører det korrekt i første omgang. Vi har kort sagt både kunde og kvalitet i centrum.

Dustex gør grusvejen slidstærk og øger bæreevnen

Vi anvender Dustex til støvbinding af grusveje. Det giver en effektiv og miljøvenlig limning af grus og støv. Samtidig gør det grusvejen mere slidstærk.

En jævn forsyning af Dustex over en årrække medfører en solid vej, hvor det øvre lag forbliver stabilt – også i dybden. Samtidig øger det vejens bæreevne og minimerer problemer med støv.

Dustex er baseret på naturens eget bindemiddel, som kaldes for lignin. Lignin udvindes fra grantræer, hvor det binder træfibrene i træet sammen. Dermed er det ikke skadeligt for vand- og landlevende organismer, ligesom det ikke skal klassificeres som farligt.

HVAD KOSTER HJÆLP TIL STØVBINDING AF GRUSVEJ?

Vores pris for hjælp til støvbinding af grusveje afhænger af flere forhold, herunder om der kun er tale om en enkelt udlægning, eller om vi skal udlægge støvbinder over en årrække.

Kontakt os for at få flere oplysninger om Dustex og om de mange fordele ved at få udlagt støvbinder. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

INDHENT TILBUD

Ring på telefonen eller send os din mail. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

  Vi står også for

  ETABLERING AF GRUSVEJ

  Hos Ryom Kloak & Anlæg i Græsted har vi mange års erfaring inden for etablering af grusvej samt vedligeholdelse og reparationer. Vi udfører typisk opgaver inden for grusveje for kunder i Nordsjælland og omegn.

  Vi arbejder med alle de forskellige slags grustyper, så vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med etablering af grusvej i den type grus, du ønsker, ligesom vi også kan udføre reparationer på alle typer grusveje.

  Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, eller ønsker du en pris på etablering af grusvej, en reparation eller vedligeholdelse, så er du velkommen til at kontakte os.

  CERTIFICERING

  RYOM KLOAK
  & ANLÆG APS

  Smidstrupvej 69
  3230  Græsted

  51 26 09 54
  info@ryomkloak.dk
  CVR nr. 34 88 77 05

  Følg os på Facebook