RYOM KLOAK & ANLÆG APS
ENTREPRENØR & AUT. KLOAKMESTER

MASKINUDLEJNING MED FØRER​


Hos Ryom Kloak & Anlæg har vi et væld af maskiner, som vi udlejer, hvorfor vi tilbyder maskinudlejning med fører.

Maskinerne kan bruges til eksempelvis:

Med vores maskinudlejning får du en robust og god maskine samt en erfaren fører. På den måde kan du få opgaven klaret hurtigere.

HVORFOR VÆLGE MASKINUDLEJNING MED FØRER?

Det kan være en uoverskuelig opgave at stå alene med en større maskinopgave.

Derfor kan det være en god idé at leje en maskine med en fører, så du hurtigt og effektivt kan få klaret noget af det sure arbejde.

Når du benytter dig af maskinudlejning med fører, kan vi således hurtigt flytte store mængder jord, flytte materialer, grave huller og lignende som alt sammen letter dit arbejde.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Så er du velkommen til at kontakte os.

Fra vores base dækker vi Hillerød, Helsinge, Helsingør og andre omkringliggende byer.​

VI UDFØRER ALLE FORMER FOR BELÆGNINGSARBEJDE

Nedenstående er blot et lille udsnit af det belægningsarbejde, som vi udfører. Vi har således mangeårig erfaring med et væld af opgaver, hvilket kommer os til gode, når vi arbejder på din opgave.

INDHENT TILBUD

Ring på telefonen eller send os din mail. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

  Vi står også for

  ETABLERING AF GRUSVEJ

  Hos Ryom Kloak & Anlæg i Græsted har vi mange års erfaring inden for etablering af grusvej samt vedligeholdelse og reparationer. Vi udfører typisk opgaver inden for grusveje for kunder i Nordsjælland og omegn.

  Vi arbejder med alle de forskellige slags grustyper, så vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med etablering af grusvej i den type grus, du ønsker, ligesom vi også kan udføre reparationer på alle typer grusveje.

  Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, eller ønsker du en pris på etablering af grusvej, en reparation eller vedligeholdelse, så er du velkommen til at kontakte os.

  CERTIFICERING

  RYOM KLOAK
  & ANLÆG APS

  Smidstrupvej 69
  3230  Græsted

  51 26 09 54
  info@ryomkloak.dk
  CVR nr. 34 88 77 05

  Følg os på Facebook